Начало Окачен таван за баня

Окачен таван за бяня - Пловдив

окачен_таван_за_баняОкаченият таван за баня не само внася уют и топлина в банята, но и дава много добра изолация и възможност за монтиране на скрито осветление - лунички. За да придобие вашата баня завършен вид окачен таван е просто задължителен.
Във всички случаи особено при новите жилища има слягане, което не позволява поставянето на фаянсови плочки до тавана. Има много пишман майстори които го правят, но слягането на таванната плоча не след дълго притиска плочките и те се отлепят и падат. Решението на този проблем е да се завърши поствянето на фаянс в банята на няколко сантиметра под тавана за да компенсира слягането, а празното пространство остава в кухината на окачения таван. Така вие наведнъж решавате всички проблем, а именно отлично завършване на плочките към тавана, топло и звуко изолация, възможност за монтиране на скрито осветление.
Използват се алуминиеви профили L образни, които се монтират на стените, Т образни носещи профили изграждат решетката, на която се монтират паната на окачения таван за баня. Паната са стандартно 60 на 60 см или 120 на 60 см за по-големи помещения. Крайните пана небива да са по-малки от 10 см.

Окачен таван за баня цени - София, Пловдив

За стандартна баня около 4 м2 нашата оферта е 180 лв. с включени материали и труд /за обекти до 30 км. или се добавят транспортните разходи/

Окачен таван за бяня свойства

Паната използвани за окачен таван в банята не позволяват развиването на плесен и мухъл и имат отлични изолационни свойства. След като решетката е готова поставянето и махането на паната става за секунди и позволява лесно обслужване на осветителните тела вградени в паната.

За да бъде вашата баня чиста светла и красива изберете окачен таван за баня от Ремонти БГ